Prona në shitje

Zbuloni të gjitha pronat në dispozicion nga Raiffeisen Bank. Për çdo pyetje apo paqartesi për pronat e shfaqura në këtë hapësirë mund të na kontaktoni në numrat e telefonit +355 4 2381090 Ext: 1291; Mob: +355698040444 ose na shkruani në adresën tonë elektronike prona@raiffeisen.al

Kërkoni

ALL ALL

Apartament Golem Kavaje

Kompleksi Freskia, Kryemedhenj, Kavaje

3
dhomat

2
Banjo

125.62m²
Sipërfaqja

 • Lloji i Pasurisë: Apartament( Duplex)
 • Sip.totale: 125.62 m2
 • Adresa: Kompleksi Freskia,Kryemedhenj,Kavajë

 

Prona nr 305/136-N2 eshte pjese e nje kompleksi qe ndodhet ne jugperendim te fshatit Kryemedhenj, ne zonen e quajtur “Plazhi i Golemit”. Ai eshte i vendosur rreth 4.4 km ne juglindje te kryqezimit te rrugeve Durres – Tirane dhe superstrades Durres – Kavaje (kryqezimi tek Plepat).Ndertesa ku ndodhet prona eshte eshte e  pozicionuar rreth  250 m larg nga bregu i detit.Apartamenti eshte i tipit dupleks, organizuar si më poshtë.Kati perdhe perbehet nga ambjentet e dites: dhome ndenje me aneks gatimi, tualet; Kati i sipërm (ndërkati) përbehet nga 2 dhoma gjumi, koridor, ballkon dhe një tualet. Apartamenti 305/136-N2 ka hyrje me vete, direkt nga sheshi funksional i nderteses qe ndodhet ne jug.  Sipërfaqja eshte 58.18 M2.Siperfaqia e ambjenteve duke llogaritur dhe nderkatin eshte 125.62 m2.Zona përreth është një zonë me karakter turistik, e cila eshte zhvilluar me ritme te shpejta kryesisht vitet e fundit. Ndërtesat ne zone jane te grupuara në formë kompleksesh 4-5 dhe 6 kateshe. Në katet e para të tyre ka ambjente shërbimi. Keto ndertesa nderthuren me vilat 2-3 kateshe. Ndersa buze plazhit jane te vendosura kryesisht godinat e hoteleve, katet e para të të cilave janë organizuar me bare e restorante.Ndërtesa ku ndodhet prona, eshte pjese e nje komlpeksi rezidencial, te quajtur “Freskia”, te perbere nga ndertesa 5 kateshe, me arkitekture te njejte.
Rifiniturat e brendshme te nje cilesie te mire si me poshte :
Dyshemete: Dyshemetë janë të shtruara me pllaka gresMuret/tavanet: Muret dhe tavanet janë të suvatuara dhe te lyera.Dritaret dhe dyert e ballkoneve jane duralumini shoqeruar me grila. Dera e hyrjes eshte e blinduar.Tualetet: Jane te shtruar dhe te veshur me pllaka qermike. 

Are Shkozet Durres

Shkozet, Durres (Prane shkolles Turgut Ozal)

4303m²
Sipërfaqja

 • Lloji i Pasurisë: Are
 • Sip.totale: 4303 m2
 • Dokument Pronësie: Çertifikatë Pronësie
 • Cmimi: 43,000,000 Leke
 • Adresa: Shkozet,Durres

Prona me titullin Toke Are eshte me siperfaqe 4303 m2. Ajo ndodhet pergjate Autostrades Tirane-Durres, prane Kolegjit Turgut Ozal dhe ka akses te mundshem. Prona eshte e lire dhe pa ndertime siper.

Are Sallmane Durres

Sallmane Durres

15218m²
Sipërfaqja

 • Lloji i Pasurisë: Are
 • Sip.totale: 15218 m2
 • Dokument Pronësie: Çertifikatë Pronësie
 • Cmimi: 91,000,000 Leke
 • Adresa: Sallmane,Durrës

Prona me titullin Toke Are eshte me siperfaqe 15,218 m2. Ajo ndodhet pergjate Autostrades Tirane-Durres dhe ka akses te mundshem. Prona eshte e lire dhe pa ndertime siper.

Njesi 417,Shengjin


Sipërfaqja

 • Lloji i Pasurisë: Njësi
 • Sip.totale: 81.27 m2
 • Dokument Pronësie: Vërtetim Hipotekor
 • Adresa: Shengjin,Lezhe

 

Kompleksi ku bejne pjese pasurite qe vleresohen ka komunikim te menjëhershem me trotuarin e zgjatimit te bulevardit kryesor te qytetit. Nepermjet ketij te fundit realizohet lidhja me zonat perreth.Gjithashtu, nepermjet rrugicave te kalimit ndermjet ndertesave, realizohet lidhja me plazhin.Hyrja per automjetet ne teritorin e rrethuar te kompleksit realizohet nga kendi veriperendimor, ndersa per njerezit jane lene hyrje edhe nga jugu e lindja.

Njesi 436,Shengjin


Sipërfaqja

 • Lloji i Pasurisë: Njesi
 • Sip.totale: 74.24 m2
 • Dokument Pronësie: Vërtetim Hipotekor
 • Adresa: Shengjin,Lezhe

 

Zona përreth përbën nje zone rezidenciale/plazhi, me infrastrukture te mire rrugore; me rruge dhe sheshe te brendshme te sistemuara.Blloku i pallateve ku ben pjese prona eshte me dendesi urbane relativisht te larte.Zona pershkohet nga rruga hyrese per ne qytetin e Shengjinit.Te gjitha rruget me te cilat lidhet prona jane te sistemuara dhe te shtruara me asfalt.Bulevardi paraqitet ne gjendje shume te mire funksionale; territori perresh ndertesave eshte i shtruar me pllaka dekorative, eshte i rrethuar me mur te ulet betoni kombinuar me kangjella metalike, si dhe ka gjelberim e peme.

Njesi 416,Shengjin


Sipërfaqja

 • Lloji  i Pasurisë: Njësi
 • Sip.totale: 74.24 m2
 • Dokument Pronësie: Vërtetim Hipotekor
 • Adresa: Shengjin,Lezhe

 

Zona përreth përbën nje zone rezidenciale/plazhi, me infrastrukture te mire rrugore; me rruge dhe sheshe te brendshme te sistemuara.Blloku i pallateve ku ben pjese prona eshte me dendesi urbane relativisht te larte.Zona pershkohet nga rruga hyrese per ne qytetin e Shengjinit.Te gjitha rruget me te cilat lidhet prona jane te sistemuara dhe te shtruara me asfalt.Bulevardi paraqitet ne gjendje shume te mire funksionale; territori perresh ndertesave eshte i shtruar me pllaka dekorative, eshte i rrethuar me mur te ulet betoni kombinuar me kangjella metalike, si dhe ka gjelberim e peme.

Njesi 435,Shengjin


Sipërfaqja

 • Lloji i Pasurisë: Njësi
 • Sip.totale: 69.35 m2
 • Dokument Pronësie: Vertetim Hipotekor
 • Adresa: Shengjin,Lezhe

 

Kompleksi ku bejne pjese pasurite qe vleresohen ka komunikim te menjëhershem me trotuarin e zgjatimit te bulevardit kryesor te qytetit. Nepermjet ketij te fundit realizohet lidhja me zonat perreth.Gjithashtu, nepermjet rrugicave te kalimit ndermjet ndertesave, realizohet lidhja me plazhin.Hyrja per automjetet ne teritorin e rrethuar te kompleksit realizohet nga kendi veriperendimor, ndersa per njerezit jane lene hyrje edhe nga jugu e lindja.

Njësi 415,Shengjin


Sipërfaqja

 • Lloji i Pasurisë: Njësi
 • Sip.totale: 69.35 m2
 • Dokument Pronësi: Vërtetim Hipotekor
 • Adresa: Shengjin,Lezhe

 

Zona përreth përbën nje zone rezidenciale/plazhi, me infrastrukture te mire rrugore; me rruge dhe sheshe te brendshme te sistemuara.Blloku i pallateve ku ben pjese prona eshte me dendesi urbane relativisht te larte.Zona pershkohet nga rruga hyrese per ne qytetin e Shengjinit.

Njesi 434,Shengjin


Sipërfaqja

 • Lloji i Pasurisë: Njësi
 • Sip.totale: 68.38 m2
 • Dokument Pronësie: Vërtetim Hipotekor
 • Adresa: Shengjin,Lezhe

 

Kompleksi ku bejne pjese pasurite qe vleresohen ka komunikim te menjëhershem me trotuarin e zgjatimit te bulevardit kryesor te qytetit. Nepermjet ketij te fundit realizohet lidhja me zonat perreth.Gjithashtu, nepermjet rrugicave te kalimit ndermjet ndertesave, realizohet lidhja me plazhin.Hyrja per automjetet ne teritorin e rrethuar te kompleksit realizohet nga kendi veriperendimor, ndersa per njerezit jane lene hyrje edhe nga jugu e lindja.

Njesi 414,Shengjin


Sipërfaqja

 • Lloji i Pasurisë: Njesi
 • Sip.totale: 68.38 m2
 • Dokument Pronësie: Vërtetim Hipotekor
 • Adresa: Shengjin,Lezhe

Zona perreth prones është një zonë ne afersi te plazhit, me perdorim si rezidencial ashtu dhe turistik, ku ndertesat perreth jane te organizuara me apartamente banimi, si dhe me ambjente sherbimi, e tregtimi ne katet e para te tyre.Buze plazhit mbizotërojnë lokalet e tipit bar-kafe, apo restorantet, si dhe hotelet.

Faqja 1 nga 16 faqe  1 2 3 >  Last ›