01.07.2022

Banka Blen

1 USD = 110.9 Leke

1 EUR = 116 Leke

1 GBP = 135.1 Leke

1 CAD = 85.15 Leke

1 CHF = 116.1 Leke

1 AUD = 74.8 Leke

01.07.2022

Banka Shet

1 USD = 116.9 Leke

1 EUR = 122 Leke

1 GBP = 141.1 Leke

1 CAD = 91.15 Leke

1 CHF = 122.1 Leke

1 AUD = 80.8 Leke

Lajmet Raiffeisen

01.07.2022

BERZH mbështet Raiffeisen në Shqipëri për rritjen e kreditimit të sipërmarrjeve mikro, të vogla dhe të mesme

65 milionë euro Garanci për Rritje në vijim të paketës së mëparshme prej 100 milionë euro.

07.06.2022

Struktura e auditimit të brendshëm duhet të jetë në përputhje me zhvillimin e teknologjisë.

Struktura e auditimit të brendshëm duhet të jetë në përputhje me zhvillimin e teknologjisë.Intervista e zj. Dorida Stambolla për revistën “Monitor”, ku u shpreh se struktura e auditimit të brendshëm duhet të jetë pararojë e...

Kursi Valutor

01.07.2022

Banka Blen

1 USD = 110.9 Leke

1 EUR = 116 Leke

1 GBP = 135.1 Leke

1 CAD = 85.15 Leke

1 CHF = 116.1 Leke

1 AUD = 74.8 Leke

01.07.2022

Banka Shet

1 USD = 116.9 Leke

1 EUR = 122 Leke

1 GBP = 141.1 Leke

1 CAD = 91.15 Leke

1 CHF = 122.1 Leke

1 AUD = 80.8 Leke

Na Kontaktoni

Për cdo pyetje të përgjithshme për bankën, produktet dhe shërbimet tona.

Rrjeti i degëve / ATM

Gjeni degën, agjensinë ose ATM më të afër Raiffeisen

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu