Kursi Valutor

Me poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar në Bankën Raiffeisen.

Ju mund të gjeni gjithashtu kurset historike të bankës Raiffeisen vetëm duke klikuar në tabelën e mëposhtme për monedhën dhe datën që ju intereson.

Përfitoni nga kursi i mirë që Raiffeisen Bank ofron, për të kryer shkëmbime valutore në llogaritë tuaja në çdo degë/agjensi të rrjetit të Bankës Raiffeisen në Shqipëri.

Banka Blen
Banka Shet

USD

107.9

110.9

EUR

121.6

124.6

CAD

78.76

84.76

CHF

106.46

111.46

GBP

137.85

143.85

të gjitha monedhat

Llogarisni

 

Kursi Valutor

1
LEK = 0.87 EUR

1 LEK = 0.866 EUR


Rifreskimi i fundit: 16.05.2019